Меню

Стефка Костадинова към олимпийците ни: Трябва да се борите докрай, защото тук няма големи имена

„Искам да ви пожелая успех, да ви вдъхна кураж за олимпийските стартове. Всеки един, който е спечелил олимпийска квота, е тук с напълно законно самочувствие. Трябва да се борите докрай, защото тук няма големи имена. Тук всички започват от равен старт. Вие имате голям потенциал. Аз като спортист, който е минал през целия този път знам, че няма нищо страшно. Просто човек трябва да вярва в силите си, да има голямо самочувствие, за да постигне това, за което се е готвил 4 години. Стискам ви палци. Ще бъде трудно. Всичко, което зависи от мен, ще го получите. Пожелавам ви медали. Пожелавам ви много добро класиране и най-вече да постигнете това за което сте се готвили през последните 4 години. Винаги съм ви била на кадем. Надявам се и на тези игри да е същото".

Това каза пред спортистите ни в Рио председателят на БОК Стефка Костадинова, която посети олимпийското село и се срещна с българите. Тя бе сред официалните лица на трибуната при Откриването на Олимпийските игри.    

Снимка: БОК
Стефка Костадинова към олимпийците ни: Трябва да се борите докрай, защото тук няма големи имена Прегледан от rodnoto.bg на 2016-08-07T01:28:00+03:00 Рейтинг: 5

Няма коментари:

Формуляр за връзка

Име

Имейл *

Съобщение *

Copyright © 2016 Rodnoto. Предоставено от Blogger.