Меню

Идеи за пътешествия из непозната България

Родината ни предлага богат избор от възхитителни природни и исторически забележителности. И за много от тях дори и не подозираме... Идеи за пътешествия до малко популярни и диви места, които рядко попадат в туристическите справочници, предлага нов пътеводител - „Нови 101 отбивки” (ИК „Сиела”). Той е продължение на популярния туристически пътеводител „101 отбивки”, който беше една от най-продаваните книги през миналата година.

Освен полезна информация и точни описания как да стигнете до всяка от новите 101 дестинации из „непознатата България”, книгата на Иван Михалев и Елина Цанкова съдържа и много любопитни факти за тях, както и препоръки за други интересни места в радиус от 50 километра. В пътеводителя са включени и професионални фотографии и съвети как да направите по-добри кадри на описаните в книгата места.

Ето няколко снимки, включени в пътеводителя: 


Екопътека "Под камико"

Екопътека "Каньонът на водопадите"

Пешера Венеца

Шейтан дере


Пътеводителят включва информация за 19 водопада, речни каньони и езера, 19 крепости, антични градове и средновековни кули, 17 тракийски светилища, гробници и мегалити, 13 свещени места (манастири, скални църкви и параклиси), 10 изумителни скални феномена, 9 архитектурни резервата и места за бягства от цивилизацията, 8 пещери с красиви образувания и 6 екопътеки.  
Идеи за пътешествия из непозната България Прегледан от rodnoto.bg на 2016-04-07T11:53:00+03:00 Рейтинг: 5

Няма коментари:

Формуляр за връзка

Име

Имейл *

Съобщение *

Copyright © 2016 Rodnoto. Предоставено от Blogger.