Меню

Награда за Даниел – момчето, което пробужда родолюбието ни

Ученикът Даниел Богдански, който стана популярен с поредицата си от родолюбиви видеа „Да си върнем Българския дух“, е тазгодишният носител на наградата на Комитет „Васил Левски”. 
Снимка: Община Карлово

Председателят на комитета Златан Тодор връчи на Даниел портрет на Васил Левски и книга за Апостола в Национален музей „Васил Левски” в Карлово, където се състояха честванията на 179 години от рождението на Левски.

Каква е мисията на Даниел Богдански?

Мисията на Даниел е да припомни на всички българи за величието на нашата родина с кратки тематични филмчета, които публикува в YouTube. Първите от тях вече досгигнаха до хиляди българи и чужденци. 


Снимка: Facebook профил на Даниел
След награждаването Даниел благодари на своята преподавателка Христина Томанова и на всички хора, които са му помогнали за заснемането на филмите. Тяхната цел е да провокират интереса на младите хора към българската история и да покажат славното минало на България. Думите, с които Даниел завърши своето благодарствено слово, бяха: „Дела трябват, а не думи.“

„За мен е огромна радост, че трудът ми се възприема с такъв интерес, кара хората да се замислят и ги приобщава към България и Българското“, написа във Facebook Даниел и обеща да развива проекта си.

Това е първият и най-гледан филм от поредицата на Даниел: 


Награда за Даниел – момчето, което пробужда родолюбието ни Прегледан от rodnoto.bg на 2016-07-19T01:04:00+03:00 Рейтинг: 5

Няма коментари:

Формуляр за връзка

Име

Имейл *

Съобщение *

Copyright © 2016 Rodnoto. Предоставено от Blogger.