Меню

Туристическият комплекс „Акве Калиде” празнува първи рожден ден

На 18 септември 2016 (неделя) туристически комплекс "Акве калиде" в Бургас ще отбележи своя първи рожден ден. Точно преди година, на същата дата, атракцията беше официално открита. 

18 септември ще бъде изпъстрен с разнообразни събития, танцови и музикални прояви, съобщават от община Бургас. През целия ден посетителите на "Акве калиде" ще могат да видят автентични български занаяти - грънчарство, кошничарство, дърворезба, медникарство, ножарство и други, да закупят сувенир за спомен от занаятчийския базар. Творчески работилници ще научат най-малките гости как да изработват сами кукли и да танцуват под звуците на фолклорна музика. Всички деца ще имат възможност да участват в игри от старите времена.

На 18 септември посещението на музейната експозиция ще бъде със свободен достъп, а 3D прожекциите ще са на преференциални цени от 4 лева за възрастни и 2 лева за деца над 7 години.

Следобед започва танцовата и музикална програма с участие на фолклорен ансамбъл "Странджа". От 18:00 часа ще може да наблюдавате неповторимото магично шоу на бургаския маг Йордан Янев - Зайн, който е носител на редица международни награди от магични фестивали в България и Европа. Празникът на "Акве калиде" ще завърши с концерт на група "Петте сезона" от 19:00 часа на откритата сцена. 

Снимка: Община Бургас
Туристическият комплекс „Акве Калиде” празнува първи рожден ден Прегледан от rodnoto.bg на 2016-09-14T00:27:00+03:00 Рейтинг: 5

Няма коментари:

Формуляр за връзка

Име

Имейл *

Съобщение *

Copyright © 2016 Rodnoto. Предоставено от Blogger.