Меню

Получихме световен приз за туристическа реклама

България бе отличена в един от най-престижните фестивали в света за реклама в туризма - WorldMediaFestival 2016, който се провежда ежегодно в Хамбург. Наградата е за кампанията за насърчаване на вътрешния туризъм „Скрито пред очите ти”, реализирана от агенция reforma. Кампанията е финансирана по европейски проект и възложена от Министерство на туризма.

Това е първото участие на България в Световния фестивал за туристическа реклама и родината ни спечели отличие в надпревара с над 50 държави и над 330 проекта от цял свят. 
В миналогодишния фестивал бяха отличени туристическите реклами на Швейцария, Малайзия и Канада.  

Кампанията „Скрито пред очите ти” се проведе в периода между януари и август 2015 година и имаше за цел да насърчи пътуванията вътре в страната. Проектът популяризира 50 малко познати туристически обекти на България и постигна резултат от 21% ръст на вътрешно туристическите пътувания. 

България ще получи наградата си на официална церемония на 8 май в Хамбург, Германия.  Получихме световен приз за туристическа реклама Прегледан от rodnoto.bg на 2016-04-14T13:37:00+03:00 Рейтинг: 5

Няма коментари:

Формуляр за връзка

Име

Имейл *

Съобщение *

Copyright © 2016 Rodnoto. Предоставено от Blogger.