Меню

Защо избрах да почивам в България?

Ако сте сред българите, избрали да прекарат лятната си почивка в България, ще се радваме да чуем вашата причина. Споделете къде планирате да почивате и какво ви харесва най-много там. Очакваме отговорите ви като коментар под статията или на имейл rodnoto@gmail.com. 
Защо избрах да почивам в България? Прегледан от rodnoto.bg на 2016-06-13T23:46:00+03:00 Рейтинг: 5

2 коментара:

  1. Макар да живея във Варна, със семейството ми всяка година "ходим на море". С едно изключение, това го правим винаги в България. За разнообразие ходим на южното Черноморие - Китен, Приморско, Дюни... Защо в България ли? Ходихме един път в Кушадасъ, Турция. Като изключим Ефес и Памуккале, останалото е слънце, море и храна. Слънцето е много по-силно от българското и вместо да гали нежно кожата, направо я изгаря. Морето е прекалено солено и не можеш да се къпеш в него, а само в хлорирани басейни. И почти няма пясъчна ивица, а всичко е на платформи в морето. Храната - храната и алкохола и там не са от най-висока класа, ако си all-inclusive. Като изключим градината на хотела растителността им беше много бедна. Бяхме в 4-звезден хотел, който отговаря на 3-звезден в България. От тогава (2007) лятото прекарваме на море в България, защото и слънцето ни е по-хубаво, и морето ни е по-хубаво, и тревите са ни по-зелени. Ако внимателно си подберете мястото, където ще отседнете, бъдете сигурни, че ще си прекарате незабравима ваканция в България, независимо дали на море или на планина (това последното го няма като опция в Турция и Гърция :)).

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Защо живеете в миналото, ходили сте в Турция сега да видите колко по-класни са храната и алкохола, от колкото в България?!?

      Изтриване

Формуляр за връзка

Име

Имейл *

Съобщение *

Copyright © 2016 Rodnoto. Предоставено от Blogger.