Меню

„Фестивал на усмивките“ започва в Бургас



Днес, 19 август 2016 в Бургас започва международният  „Фестивал на усмивките“ (Smile Art Fest). Откриването е от 19:00 часа в галерия „Георги Баев“ на бул. „Демокрация“ №6, съобщават от „Пощенска банка“, която подкрепя фестивала.  

Специални гости на събитието в Бургас ще бъдат популярните карикатуристи Чавдар Николов и Анатолий Станкулов.  До този момент над сто майстори на рисувания хумор от всички континенти са изпратили повече от 600 рисунки за Фестивала. На първата изложба в Бургас ще бъдат показани творбите на 200 от тях. 

До 31 август изложби ще има и в зала „Петя Дубарова“ на Kултурен център „Морско казино“  и на Балюстрадата в Морската градина в Бургас.

Целта на Фестивала е до края на 2016 да се покажат изложби на карикатуристи в пет български града – Бургас, Пловдив, Стара Загора, Русе и София. За седма година събитието събира в България майстори на рисувания хумор от цял свят. Организаторите от фондация „Имеон-Балкани“ са определили тема на конкурса на фестивала „Дестинация Балкани – Дестинация България“.  
„Фестивал на усмивките“ започва в Бургас Прегледан от rodnoto.bg на 2016-08-19T00:01:00+03:00 Рейтинг: 5

Няма коментари:

Формуляр за връзка

Име

Имейл *

Съобщение *

Copyright © 2016 Rodnoto. Предоставено от Blogger.