Меню

Предстои 4-тото издание на Капана Фест

На 14, 15 и 16 октомври ще се проведе 4-тото издание на превърналия се в една от емблемите на Пловдив – КАПАНА ФЕСТ, традиционно разположен в сърцето на творческия квартал на Града под тепетата, съобщават от община Пловдив.

Тази есен картата на дейностите  в „Капана“ се разширява, музикалните сцени се увеличават, а публиката, до която достигат активностите става още по-многочислена, благодарение на  техническо нововъведение – видео стрийминг, който ще  предава всичко най-интересно в реално време на официалния сайт на фестивала: www.kapanafest.bg, на сайта  на Община Пловдив: plovdiv.bg,  както и на visitplovdiv.com, artlive.bg , и sessions.onstage.io.

За пореден път КАПАНА ФЕСТ  ще предложи богата и разнообразна многопрофилна програма, включваща много музика, кино зони, спортни активности, дискусии и разбира се, ключовият за събитието Капански базар с автентични произведения от различни автори и ателиета. Освен тях, популярният пловдивски фестивал ще предложи и редица нововъведения, които го превръщат в топ водещо събитие в Културната столица на Европа за 2019 година. 

Снимка: Община Пловдив
Предстои 4-тото издание на Капана Фест Прегледан от rodnoto.bg на 2016-10-01T23:50:00+03:00 Рейтинг: 5

Няма коментари:

Формуляр за връзка

Име

Имейл *

Съобщение *

Copyright © 2016 Rodnoto. Предоставено от Blogger.