Меню

Родно кино под звездите

Всяка вечер в четвъртък, петък, събота и неделя до 7-ми август включително, любителите на седмото изкуство могат да гледат безплатно българско кино под звездите  с „Пътуващо лятно кино с БНТ1“. 

Освен с прожекции в цялата страна, петото юбилейно издание на националната кампания за възстановяване на летните кина в България дава възможност на столичани да разнообразят летните си вечери с едни от най-новите и класически български филми. Съпътстващата програма на медийния формат привлича все повече зрители с прожекции на стадион „Юнак“ – култово място в столицата, известно като „футболната фензона“ до стадион „Васил Левски“, съобщават от пресцентъра на националната телевизия. 

Едни от най-новите български продукции за голям екран и класики, сред които подходящи и за деца, намират място в специалната селекция на съпътстващата програма на „Пътуващо лятно кино с БНТ1“: „Урок“, „Бартер“, „Жената на моя живот“, „Джулай“, „Двойникът“, „Куче в чекмедже“, „Топло“, „С деца на море“, „Оркестър без име“ и други. 

Проектът дава възможност отново да бъдат гледани на голям екран едни от най-добрите и доказали се през времето български филми.

Ето програмата:  




Снимка: БНТ1
Родно кино под звездите Прегледан от rodnoto.bg на 2016-07-29T01:02:00+03:00 Рейтинг: 5

Няма коментари:

Формуляр за връзка

Име

Имейл *

Съобщение *

Copyright © 2016 Rodnoto. Предоставено от Blogger.