Меню

В Поморие пристига чудодейната руска икона „Света Богородица Седмострелна”

Чудодейната икона „Света Богородица Седмострелна – Смекчаване на злите сърца“ гостува в Поморие. Иконата пристига в морския град по инициатива на кмета на община Поморие Иван Алексиев, съвместно с фондация „Балкански институт за възстановяване и развитие“.

Светинята ще пристигне в манастир „Свети Георги Победоносец“ в 8.00 часа на 9 август, а в 18.00 часа с литийно шествие ще бъде пренесена до храм „Свето Преображение Господне”. Там тя ще бъде оставена за поклонение до 11 август.

Иконата „Света Богородица Седмострелна” неуморно пътува по света, а популярността й непрестанно расте. Изображението има особена сила и помага при проблеми в семейството, на работното място, за избягване на военни конфликти и други. Наричат я „Смекчаване на злите сърца“, защото съприкосновението с нея кара хората да се успокоят, да укротят своя гняв и да бъдат по-смирени.

Пред чудодейната икона са се покланяли руските президенти Владимир Путин и Дмитрий Медведев, както и американският президент Барак Обама. 
В Поморие пристига чудодейната руска икона „Света Богородица Седмострелна” Прегледан от rodnoto.bg на 2016-08-08T10:26:00+03:00 Рейтинг: 5

Няма коментари:

Формуляр за връзка

Име

Имейл *

Съобщение *

Copyright © 2016 Rodnoto. Предоставено от Blogger.