Меню

Изложба събира средства за паметник на Емил Димитров в Плевен

Повече от 50 творби на 40 автори от страната са включени в благородната кауза за набиране средства за изграждане на паметник на Емил Димитров в Плевен. Организатори на изложбата, която беше открита на 15 септември, са Община Плевен и Представителство на СБХ - Плевен.


С най-много - 6 картини, се включва Лора Янева от Бургас, участват и Веско Радулов от Казанлък, Юри Буков, Иво Петров, Нина Петрова, Карло Вендо, Петко Петков, Сашо Камбуров, Павлин Ковачев, Любо Ангелов, Тодор Йорданов, Константин Симеонов - Костика, Данаил Мицев, Страхил Найденов – с 2 мозайки, проф. Кирил Мескин, Валентин Асенов - Хъкъла, Хинко Хинков и др. 

Всеки автор сам е решил за колко продава произведението си, цените са от 80 до 2 000 лв., уточни уредникът на Арт център – Плевен Пламен Моневски. Водени от идеята на благородната кауза, в която се включват, почти всички автори са обявили продажни цени с най-малко 50% по-ниски от реалните.

Снимки: Община Плевен
Изложба събира средства за паметник на Емил Димитров в Плевен Прегледан от rodnoto.bg на 2016-09-16T00:08:00+03:00 Рейтинг: 5

Няма коментари:

Формуляр за връзка

Име

Имейл *

Съобщение *

Copyright © 2016 Rodnoto. Предоставено от Blogger.