Меню

Русенски деца с призови места на международен музикален конкурс

Призови места в Международния конкурс SOFIA GRAND PRIX 2016, който се проведе от 15 до 18 септември в София, завоюваха солисти от Детска вокална група „Слънце“ към Общински детски център за култура и изкуство в Русе с ръководител Наталия Константинова. 

На сцената се представиха едни от най-талантливите деца на България, Русия, Молдова, Украйна, Сърбия, Румъния и др.

В първа възрастова група, 8-годишната Кристина Баракова спечели второ място и сребърен медал, а с изпълнението си на песента „Повей, ветре” на Паша Христова получи диплом и отличие с приза за „Най-добро изпълнение на българска песен”, както и покана за участие в престижен международен конкурс в Италия, за който таксите ще бъдат поети изцяло от организаторите на конкурса. В същата възрастова група, Полина Георгиева (8 г.) завоюва трето място и бронзов медал. При по-големите, 12-годишната Анна Друмева бе отличена с първо място и златен медал и бе поканена да пее на сцената на Гала концерта по време на тържествената церемония по връчване на наградите. 

Поздравления и още много успехи!

Снимка: Община Русе
Русенски деца с призови места на международен музикален конкурс Прегледан от rodnoto.bg на 2016-09-19T22:46:00+03:00 Рейтинг: 5

Няма коментари:

Формуляр за връзка

Име

Имейл *

Съобщение *

Copyright © 2016 Rodnoto. Предоставено от Blogger.