Меню

Успех на Поли на Евровизия!

Снимки: БНТ
Поли Генова излиза на сцената на Евровизия тази вечер. Тя ще представи България на големия песенен конкурс в Стокхолм с песента „If love was a crime” („Ако любовта беше престъпление”). Шоуто започва в 22:00 часа българско време и ще се излъчи на живо по БНТ1 и БНТ HD.  

Вижте видеото към песента (в записа са използвани кадри от българския сериал „Под прикритие”, участва и музикантът Теодосий Спасов):



Текстът отправя послание за силата на любовта и смелостта, която притежават обичащите хора - готови да стигнат до край, независимо от обстоятелствата и общественото мнение.


Ето какво казва за песента самата Поли: 

„Песента е въздействаща, повличаща и носеща едно единствено послание - любов! Тази любов, която откриваме навсякъде, която е заложена вътре в нас и която ни зарежда с толкова много вяра и енергия. Заредени се чувстваме аз и всички, които работим над проекта, защото знаем, че любовта ни прави непобедими. И защото Любовта е универсален език. С екипа ми залагаме на нея и на английски език, за да достигне до всеки”.

Успех, Поли! 
Успех на Поли на Евровизия! Прегледан от rodnoto.bg на 2016-05-12T14:10:00+03:00 Рейтинг: 5

2 коментара:

  1. За любовта очаквах по-нежна мелодия с най-деликатни танци,изпълнени от съвършена балетна двойка с подходяща хореография,които да допълват посланието на песента ! Поли Генова е хубаво гримирана и елегантно облечена ,но само тя да е акцента на песента не е достатъчно! Все пак да пожелаем УСПЕХ на Евровизия 2016 !

    ОтговорИзтриване
  2. Клипа е гола-вода. Песента звучи добре но предполага танцииииии. Клипа е пълно разочарование!!!

    ОтговорИзтриване

Формуляр за връзка

Име

Имейл *

Съобщение *

Copyright © 2016 Rodnoto. Предоставено от Blogger.